Haber

Al Musrati’den F.Bahçe itirafı

Beşiktaş’ın yeni transferi Mohamed Al Musrati, siyah-beyazlı takımın antrenmanı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Al Musrati’nin açıklamaları şöyle:

“Santos’un fikirlerini beğendim”

Transfer döneminin bitimine 5 gün kala hocayla konuştum ve hocanın fikirleri hoşuma gitti ve ailemle birlikte buraya gelmeye karar verdim.

“Gelecek sezon şampiyon olmak istiyoruz”

Musrati’nin nasıl bir futbolcu olduğunu herkese göstermem gerekiyor. Hedefim en üst düzeyde oynamak ve özellikle gelecek sezon şampiyon olup Şampiyonlar Ligi’nde oynamak.

“Üzerimde herhangi bir baskı yok”

İyi bir takım için para harcamanız gerekir. Ayrıca şu anki öğretmenimiz gibi iyi bir öğretmeninizin olması gerekiyor. Transfer ücretim konusunda herhangi bir baskı hissetmiyorum. Saha içinde ve saha dışında sakin bir insanım, bu konuda üzerimde bir baskı yok.

“Serdar Saatçi bana her şeyi anlattı”

Gelmeden önce Serdar Saatçi ile konuştum ve bana burayla ilgili her şeyi anlattı. Burada çok eğleneceğimi söyledi. Taraftarlarımızdan bahsetti. Burada olduğuma mutluyum.

“Burada başarılı olmak için her şey var”

Zor bir döneme geldiğimi biliyorum ama büyük bir tarihe sahip bir takımadadayım. Oyuncuların kalitesini biliyorum. Burada başarılı olmak için her şey var. Ayrıca mükemmel bir öğretmenimiz var. Tepe için elimizden geleni yapacağız.

“Beşiktaş’ı seçmemin nedeni…”

Burası benim ailem gibidir ve burayı seçmemin nedeni başarılı olmak ve şampiyonluklar kazanmaktır. Liderle doğrudan temas halindeydim. Kulüpten bizzat bahsetti.

“Zeminler daha iyi olabilirdi”

Antrenman alanımız ve tesislerimiz Portekiz’e göre biraz farklı. Zeminler belki biraz daha iyi olabilirdi.

F.Bahçe’nin sorusu

Geçen yaz adının anılması sorulduğunda Al Musrati şunları söyledi: ” Geçen yaz bazı temaslar olmuştu ancak Braga, Şampiyonlar Ligi’nde oynamamı istedikleri için bu teklifleri kabul etmedi. Ancak bu transfer döneminde ayrılmama izin verdiler.”Cevap verdi.

gercus-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu